Μικρό ξενοδοχείο. Ποιοτηκές υπηρεσίες

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ξενοδοχείου Πάρνων είναι σίγουρα η κεντρική του θέση, ακριβώς στη καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Η κεντρικότητα του ξενοδοχείου, δίπλα στο σταθμό Ομονοίας σημαίνει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης, όπως η Ακρόπολη, το νέο Μουσείο της Ακρόπολης, Πλάκα, Μοναστηράκι, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, την πλατεία Συντάγματος και την οδό Ερμού.

Η προσβασιμότητα στο σταθμό και στο δίκτυο του μετρό διευκολύνει τη μετακίνηση σας τόσο μέσα στη πόλη, όσο και τη μεταφορά σας από και προς το διεθνή αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος.

Αποστάσεις από ξενοδοχείο Parnon

  • 0 χλμ από κέντρο πόλης
  • 1 χλμ από Πλάκα
  • 1 χλμ από Μοναστηράκι
  • 2.3 χλμ από Παναθηναικό στάδιο - Καλιμάρμαρο
  • 20.1 χλμ από αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
  • 9.3 χλμ από λιμάνι Πειραιά
  • 1.9 χλμ από σταθμό Λαρίσσης - σταθμός τρένων

Οδηγίες προς ξενοδοχείο Parnon

Από το διεθνή αερολιμένα Ελευθέριο Βενιζέλο της Αθήνας
Με το μετρό: Γραμμή 3, κατεύθυνση προς Αιγάλεω. Αλλαγή από τη γραμμή 3 στη γραμμή 2 στο σταθμό του Συντάγματος, με κατεύθυνση ’γιος Αντώνιος και στη συνέχεια έξοδος στο σταθμό της Ομόνοιας. Περπατάτε πάνω στην οδό 3η Σεπτεμβρίου. Μετά από 100 μέτρα στα δεξιά σας είναι το ξενοδοχείο Πάρνων.
Χρόνος: 70 λεπτά.
Με το λεωφορείο: πάρτε το λεωφορείο X95 και κατεβείτε στον σταθμό του Συντάγματος. Από το Σύνταγμα πάρτε τη γραμμή 2 μετρό, κατεύθυνση ’γιος Αντώνιος και στη συνέχεια έξοδος στο σταθμό της Ομόνοιας. Περπατάτε πάνω στην οδό 3η Σεπτεμβρίου. Μετά από 100 μέτρα στα δεξιά σας είναι το ξενοδοχείο Πάρνων.

Από το λιμένα του Πειραιά
Με το τρένο: Γραμμή 1 από τον Πειραιά και έξοδος στο σταθμό Ομόνοιας.
Από Ομόνοια: Περπατάτε πάνω στην οδό 3η Σεπτεμβρίου. Μετά από 100 μέτρα στα δεξιά σας είναι το ξενοδοχείο Πάρνων.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι